Inzet van Kwaliteit

 

Routebeschrijving

De meeste routeplanners en navigatiesystemen herkennen de Godfried Bomansstraat niet als toegankelijke straat. Navigeer daarom naar de Parallelweg Oost zoals ook hieronder in de map te zien is. Aan de overkant (de weg met betonplaten) ligt de Godfried Bomansstraat. Aan de rechterkant kunt u via google uw route plannen.

Komende vanaf de A2

Afslag nummer 13: Culemborg. Ga bovenaan de afslag de N320 op richting Culemborg. Na 1,8 km (bij de 2e    verkeerslichten) linksaf de Wethouder Schoutenweg op richting Culemborg. U komt bij een kleine rotonde; ga hier rechtdoor (Wethouder Schoutenweg) Ga bij de volgende twee rotondes rechtdoor (Wethouder Schoutenweg en Tunnelweg). Direct na het spoorwegviaduct gaat u rechtsaf op de rotonde (Parallelweg Oost). Na 200 m is de Godfried Bomansstraat aan uw linkerkant.


Komende vanaf de provinciale weg N 320 Kesteren - Culemborg

Afslag Culemborg. Borden richting station volgen. De rotonde voor het spoortunneltje neemt u driekwart. Dit is de Parallelweg Oost. Na 200 m is de Godfried Bomansstraat aan uw linkerkant.


Komende met de trein

Bij de hoofdingang station verlaten. Linksaf, 2e weg rechts. Dit is de Godfried Bomansstraat.


Bij gebruik navigatiesysteem

Indien u een navigatiesysteem gebruikt om bij ons te komen: de Godfried Bomansstraat wordt door de meeste systemen niet herkend als een toegankelijke straat. Navigeer daarom naar de kruising Stationsstraat/Parallelweg Oost. Aan de overkant (de weg met betonplaten) ligt de Godfried Bomansstraat.