Inzet van Kwaliteit

 

Solliciteren

Door onze succesvolle aanpak zijn wij een sterk groeiende organisatie en daardoor voortdurend op zoek naar Interim Consultants.
Indien jij aan de functie-eisen voldoet en zin hebt in een uitdagende baan bij een leuk bedrijf, solliciteer dan bij Wew2Dow2Finance

 1. Stuur een sollicitatiebrief waarin je uitlegt, waarom jij als Interim Consultant bij Wew2Dow2Finance wilt werken. Stuur deze brief en je CV naar:

  Wew2Dow2Finance
  T.a.v.: Elma van Brenk
  Postbus 291, 4100 AG  CULEMBORG
  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 2. Wanneer jouw profiel overeenstemt met de eisen die Wew2Dow2Finance aan haar medewerkers stelt, volgt een kennismakingsgesprek. Indien het 'klikt' maken we een afspraak voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

 3. In het arbeidsvoorwaardengesprek worden je arbeidsvoorwaarden besproken en bepalen we in overleg de datum waarop je bij Wew2Dow2Finance kunt starten.

Voor meer informatie over werken bij Wew2Dow2Finance of de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Elma van Brenk op telefoonnummer 0345-544 688. Je kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.