Inzet van Kwaliteit

 

Recruitment

Doeltreffende werving & selectie begint met een partner die de business begrijpt en daarmee de eisen waaraan personeel moet voldoen. Vanwege onze achtergrond, expertise én netwerk (aangevuld met doeltreffende en persoonlijke wervingsmethodes), zijn wij in staat goede matches te maken omdat wij graag luisteren, mensen met elkaar verbinden en het speelveld kennen. 

Wew2Dow2Finance biedt de optimale combinatie van financiële kennis en ervaring en een uitgebreid netwerk aan kandidaten. Dit netwerk strekt zich uit vanaf het starterniveau tot en met de eindverantwoordelijken. Wij beoordelen uw kandidaten niet alleen op de functionele eisen maar ook op de sociale aspecten.

Klanten vragen ons - naast de tijdelijke invulling van vacatures - mee te denken ten aanzien van vaste invulling van vacatures. Graag zijn wij ook uw partner wanneer u een recruitment vraagstuk heeft. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Roel Buitenwerf op telefoonnummer 0345-544688 of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Vacatures bekijken  <